Câteva exerciții pentru musculatura feței care te fac mai frumoasă!

Stim cu toții că exercițiul este bun pentru sănătatea noastră în general, dar știți că poate contribui și la înfrumusețare? Desigur, este foarte simplu să îți pui pe față cremă hidratantă, cremă cu protecție SPF sau fond de ten, dar consolidarea musculaturii și circulația feței și a corpului poate juca de asemenea, un rol important în a deveni mai frumoasă din interior în exterior. Bineînțeles că aceste exerciții au o importanță foarte mare și pentru elasticitatea pielii și prevenirea ridurilor. În continuare vom discuta despre câteva exerciții speciale pentru a lucra musculatura feței.

Pentru a te ajuta să îți lucrezi musculatura corpului și a feței, în special, am pregătit câteva exerciții esențiale.

Exerciții pentru musculatura feței

  1. Stând pe cap, sau o variantă asemănătoare. Acest exercițiu va stimula furnizarea de sânge bogat în oxigen, în față. Îmbunătățirea circulației sângelui ajută la corectarea ridurilor și contractă mușchii faciali (care se întind). Rămâneți în această poziție cât de mult posibil, încercați să faceți din aceasta o rutină zilnică. În cazul în care nu puteți să stați pe cap, încercați să stați cu capul în jos pe marginea canapelei sau a patului. Acest lucru va avea aceleași efecte pozitive asupra circulației, singura diferență o face faptul că din poziția stând pe cap, se contracta toți mușchii corpului.
  2. Fă efort încât să transpiri. Transpirația curăță porii pielii, în special a celor de pe față. Încercați exerciții cu ajutorul cărora inima să fie solicitată constant cel puțin 20 de minute, fără opriri și schimbări de ritm bruște, cum ar fi: înot, alergare, tenis, mersul cu bicicleta sau chiar mersul pe jos, puțin mai alert. Efortul și endorfinele sunt benefice pentru organism, dând pielii tale un fard de obraz sănătos și o strălucire, care durează ore și au un beneficiu atât asupra feței cât și asupra întregului organism.
  3. Yoga facială. În practicile yoga tradiționale, există câteva exerciții care lucrează mușchii feței. Amintiți-vă, o bună structură musculară susține pielea feței precum și a corpului. Pentru o musculatură a gâtului și a obrajolor mai frumoasă, faceți următorul exercițiu: deschideți gura mare și scoateți limba cât de mult puteți. Rămâneți în această poziție timp de trei secunde și repetați exercițiul de opt ori. Pentru linile frunții ridicați sprâncenele cât puteți de tare și stați așa timp de cinci secunde. Repetați de opt ori.
  4. Acest exercițiu solicită musculatura maxilarelor și a gâtului. Încercați să deplasați maxilarul inferior, de la dreaptă la stânga, păstrându-vă gura închisă. Repetați exercițiul de zece ori.
  5. Zâmbiți! Da, este atât de simplu. Studiile științifice au dovedit în mod repetat că zâmbetul stimulează sistemul imunitar și ne ajută să ne ținem departe de stres, astfel încât, chiar dacă nu sunteți într-o stare prea bună, forțați-vă să zâmbiți, până la urmă vă veți schimba starea de spirit. Preferați să rămâneți încruntați? Dacă nu reușiți sa zâmbiți așa ușor, imaginați-vă cel mai comic moment din viața dumneavoastră. Sigur vă va aduce zâmbetul pe buze.

Încercați să folosiți cât mai puține creme și să le înlocuiți cu exercițiile pentru musculatura feței. Puteți să exersați chiar la prima oră, dimineața stând sub dus. Multe din aceste exerciții pot fi include în rutina voastră de exerciții fizice zilnice, fiind foarte benefice pentru organism.

Lasă un comentariu